Posted on

Så slipper du dålig lukt i sommarstugan, och får mer tid över till annat!

Så slipper du dålig lukt i sommarstugan

När sommarstället stått orört och inte brukats under vinterhalvåret faller det sig naturligt att en illaluktande doft från avloppen börjar sprida sig både inomhus och utomhus och gör semestern lite mindre trevlig.

Oftast kommer lukten från vattenlåsen, markbädden och infiltration, när sommarstället inte används så kan det uppstå en bakterieodling vilket skapar avlagringar i avloppet som sedan kan avge en lukt av ruttet ägg och även försämra flödet, i värsta fall ha sönder infiltration vilket innebär att man måste gräva om den på nytt.

 

Förebygg och ha tid till annat

Genom att förebygga problemen i tid med Miljötabletten så slipper du hålla på att ringa hantverkare eller till och med kavla upp dina egna ärmar. Miljötabletten är en helt miljövänlig och biologiskt nedbrytbar avloppstablett som syresätter avloppet, och avlägsnar slam och annan smuts, därmed försvinner den dåliga lukten samtidigt som god god funktion i din infiltration och avlopp säkerställs.

 

Så här gör du

Spola ned 1 tablett i toaletten eller lägg direkt i det enskilda avloppet. Efter en vecka så spolar du ner en tablett i toaletten och sedan kontinuerligt varje månad för att vidhålla god funktion.

Naturen behandlar naturen

Miljötabletten är en avloppstablett som endast innehåller naturliga och 100% biologiskt nedbrytbara ingredienser. Ofarligt för människor, djur och natur. Genom att använda miljötabletten till dina avloppsproblem så bidrar du även till behandlingen av förorenade sjöar och dammar då avloppsvattnet som kommer ut i naturen syresätts och äter upp alger.

Naturen behandlar naturen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *