Referenser

Lägenhet

Carola Björhult

Tack vare miljötabletten så har vi ingen dålig lukt i våra avlopp längre varken i diskhon, handfatet och duschen.
Vi kan verkligen rekommendera miljötabletten till de som vill slippa dålig lukt från avloppet.

Enskilt avlopp

Börje Sandberg

Vi har fått vårt enskilda avlopp utdömt pga för mycket BOD i utsläppet har vi haft en testperiod på 3 veckor med Miljötabletten.Vi har gått från 15 cm flytkaka till lite flytslam och klart vatten i fosforfällan och lukten är borta.

Enskilt avlopp

Hans Borg

Vi har använt miljötabletten i ca: 2månader i vår trekammarbrunn och slamkakan har halverats. Det märks skillnad i fördelningsbrunnen där lukten har minskat och vattnet rinner nu ut lättare i markbädden.

Enskilt avlopp

Mårten Bergenkull

Vi bor i Ödenäs utanför Alingsås och har enskilt avlopp med trekammarbrunn och infiltration. Då avluftningen sitter i en genomföring på taket bakom huset har det tidigare varit problem med dålig lukt vid vår huvudsakliga entré. Vi har testat Miljötabletten, både som pulver och i tablettform och fått en klar förbättring. Odören har i princip försvunnit. I själva brunnen syns också en klar skillnad. Från att tidigare varit en hård kaka bevuxen med svampar och diverse odefinierbara livsformer så är det mer en mjuk sörja, inte så fräscht kanske men mer lättflytande och man kan se att det pågår en mer aktiv process så att säga.
Som nackdel kan tilläggas att man bör ju hålla igång systemet genom att underhållsbehandla lite då och då, det kan vara svårt att hålla koll på och går det alldeles för lång tid mellan varven så får man starta om från början igen. Om man dessutom har den fula ovanan att hälla alltför otäcka kemikalier i sitt avlopp så kan man dessutom döda de snälla bakterierna… 🙂

Internationella företagsanvändare

Nöjda företagskunder som använder tabletter och pulver för att ta bort fett, biorester och olja etc i avloppen. Tack vare bakterierna får man underhålls – luktfritt som ser till att driften på restauranger, storkök, verkstäder, hotell etc inte störs av driftstopp. Enkelt att använda i ALLA avlopp och eftersom bakterierna äter upp problemet så behöver man bara underhålla efter man städat upp!

Naturen hjälper naturen.